Geobsedeerd door leggings? Dit paar van $ 12 heeft meer dan 62.000 onberispelijke beoordelingen: 'Comfy en afslanken'

07 Feb 2023

Geobsedeerd door leggings? Dit paar van $ 12 heeft meer dan 62.000 onberispelijke beoordelingen: 'Comfy en afslanken'

Misschien ken je de naam Satina niet, maar dit under-the-radar-label is een van de best beoordeelde leggings van Amazon. Vergeleken met premium leggings van merken als Lululemon, waarvoor je meer dan $ 98 kunt betalen, is dit paar een groot koopje. Op dit moment zijn dezelfde Satina High-Waisted Leggings die hun weg naar de top van de Amazon-hitlijsten hebben geklommen, nu slechts $ 12.

SATINA Satina hoog getailleerde legging $12$15Bespaar $3 Deze legging heeft een hoge taille voor buikcontrole en is verkrijgbaar in "one size" en "one size plus" met 25 kleuren en prints om uit te kiezen. $ 12 bij Amazon

Gemaakt van een superzachte boterachtige stof die dik en ondoorzichtig is, passen en flatteren de Satina High-Waisted Leggings alle lichaamstypes (volgens recensenten). Ze zijn verkrijgbaar in one-size/plus en one-size/regular.

Blijf scrollen om te zien waarom meer dan 62.000 geverifieerde Amazon-shoppers geobsedeerd zijn door deze leggings.

“Ik kan er niet over uit hoe zoooffffttttt deze leggings zijn”, schreef een vijfsterrenrecensent. “Meestal zijn zachte leggings een beetje te warm. Deze zijn van geweldige kwaliteit en voelen zijdezacht aan op mijn huid, houden me warm, maar zijn ook ademend. Ik heb deze alleen gedragen met alleen een topje, en heb ze ook gedragen als basislaag onder mijn spijkerbroek voor een reis die ik onlangs heb gemaakt."

"Comfortabel en afslankend", jubelde een andere fan. "Ik ben dol op deze legging met zakken. De pasvorm is geweldig, de stof is erg zacht en als hij zacht wordt gewassen, zal hij vele wasbeurten overleven."

Deze weelderige, ondoorzichtige leggings zijn warm en zacht - en verkrijgbaar in een heleboel kleuren voor slechts $ 12! (Foto: Amazon)

"Dit zijn de beste leggings die ik ooit heb gekocht", deelde een andere blije shopper. "Ik draag graag een legging in de winter met een lange trui, maar ik heb er een hekel aan om altijd aan een legging te trekken die bij de enkels omhoog kruipt of op andere plekken slap aanvoelt. Deze legging heeft geen van die problemen. Ze passen perfect, ze zijn rekbaar en lang genoeg. Absoluut de zachtste legging die ik ooit heb gehad."

“OMG! Ik was extreem sceptisch over deze legging," jubelde een vijfsterrenfan. "Als vrouw met een maatje meer was ik zo ontmoedigd door one size fits all. Nog nooit in mijn leven heeft zo'n concept in mijn voordeel gewerkt. Echter, na het lezen van recensies en het zien van de prijs, heb ik toegezegd. Nou, ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb!” We zijn verkocht.

Klaar om aan winkelwagen toe te voegen?

Amazone Satina hoog getailleerde legging $12$15Bespaar $3 Comfortabel en slankmakend, je loungewear staat op het punt een upgrade te krijgen met 25 verschillende kleuropties. $ 12 bij Amazon

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (Trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven geciteerde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Op zoek naar meer geweldige Amazon-stijl- en schoonheidsdeals? Bekijk deze eens:

Schoonheid en welzijn

CeraVe huidvernieuwende nachtcrème $15$22Bespaar $7 Zie bij Amazon Verhoog haargroeiolie met biotine $20$35Bespaar $15 Zie bij Amazon M3 Naturals Himalaya Zout Voet- en Body Scrub $23$50 Bespaar $ 27 met coupon Zie bij Amazon Advanced Clinicals Retinol Body Cream & Collageen Bodylotion Huidverzorgingsset $25$35Bespaar $10 Zie bij Amazon

Stijl

Syrinx hoog getailleerde legging voor dames $9$17Bespaar $8 Zie bij Amazon Columbia Ice Maiden II Snowboots voor dames $90$110Bespaar $20 Zie bij Amazon Miholl kanten top met lange mouwen voor dames $26$38Bespaar $12 Zie bij Amazon Crocs Unisex-volwassen klassieke klompen $33$50Bespaar $17 Zie bij Amazon Oorspronkelijk gepubliceerd op 6 februari 2023, 18:28 uur