David Bowie-producer Tony Visconti verwerpt Harry Styles-vergelijkingen

07 Feb 2023

David Bowie-producer Tony Visconti verwerpt Harry Styles-vergelijkingen

De post David Bowie Producer Tony Visconti wijst Harry Styles Comparisons af verscheen eerst op Consequence.

Harry Styles is misschien wel een van de bepalende artiesten van zijn generatie, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat hij gekwalificeerd is om bijvoorbeeld David Bowie te overtreffen. Tony Visconti, de producer die zelf nauw samenwerkte met Ziggy Stardust, had een harde reactie op iemand die suggereerde dat het voormalige One Direction-lid van het kaliber van Bowie is: "Hij is het niet waard om zijn schoenen te poetsen."

De tirade kwam voort uit een sindsdien verborgen Facebook-bericht dat Visconti plaatste tijdens de Grammy's van gisteravond: "Wat is het verschil tussen de Grammy's en Las Vegas? Niets!" Hij schreef. Vervolgens nam hij de opmerkingen over om zijn verdere grieven te uiten: "Iemand heeft me net verteld dat Harry Styles de nieuwe Bowie is? Van wat ik vanavond heb gezien, is hij het niet waard om zijn schoenen te poetsen. Oef.

De vernedering van Visconti was misschien een verzengende gebeurtenis, maar we durven te wedden dat Styles zich desondanks redelijk goed voelt. Hij nam zojuist de felbegeerde Album van het Jaar Grammy mee naar huis voor zijn meest recente LP Harry's House, waarmee hij ABBA, Adele, Bad Bunny, Beyoncé, Mary J. Blige, Brandi Carlile, Coldplay, Kendrick Lamar en Lizzo versloeg.

"Man, ik ben zo, zo geïnspireerd door elke artiest in deze categorie met mij", zei een verbijsterde Styles in zijn dankwoord. “Op veel verschillende momenten in mijn leven luister ik naar iedereen in deze categorie als ik alleen ben. Ik denk dat het, net als op avonden als vanavond, natuurlijk zo belangrijk voor ons is om te onthouden dat er niet zoiets bestaat als 'beste' in muziek. Ik denk niet dat iemand van ons in de studio zit te denken - beslissingen nemen op basis van wat ons een van deze gaat opleveren. Dit is echt heel aardig. Ik ben zo, zo dankbaar... Dit gebeurt niet vaak met mensen zoals ik, en dit is zo, zo fijn. Heel, heel erg bedankt.”

Eerder op de avond zong Styles ook de Harry's House-leadsingle 'As It Was', die werd genomineerd voor Best Solo Pop Performance, Record of the Year en Song of the Year. Hij verloor in die categorieën, maar hey - hij heeft nog maar drie Grammy's nodig om het totaal van Bowie in te halen. Zie het bericht van Visconti via onderstaande schermafbeelding.

Verhaal gaat verder

Bekijk hier de volledige lijst met de Grammy-winnaars van gisteravond. Als je zelf wilt beoordelen of Styles de nieuwe Bowie is of niet, ga dan naar StubHub voor kaartjes voor zijn resterende 'Love on Tour'-data en bekijk onze samenvatting van zijn openingsavond in Madison Square Garden in augustus.

p> Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Noot van de redactie: koop hoogwaardige fotoafdrukken van David Bowie en andere legendarische muzikanten bij Consequence Shop.

Leeftijdsverificatie

Bent u 18 jaar of ouder?

David Bowie Producer Tony Visconti verwerpt Harry Styles-vergelijkingen Abby Jones

Populaire berichten

Mötley Crüe onthult eerste officiële bandfoto met nieuwe gitarist John 5

Bruce Springsteen en de E Street Band beginnen eerste tour in zes jaar: video + setlist

Melinda Dillon, ster van A Christmas Story en Close Encounters of the Third Kind, overleden op 83-jarige leeftijd

"Je gaat dood, broer": Steve-O smeekt Bam Margera om "te kiezen voor herstel"

Beyoncé kondigt "The Renaissance World Tour" aan [Bijgewerkt]

Bruce Springsteen, 73 en Sunny trotseerden Vadertje Tijd tijdens Tour Kickoff 2023 in Tampa: recensie en foto's

Abonneer u op de e-mailsamenvatting van Consequence en ontvang het laatste nieuws op het gebied van muziek, film en televisie, tourupdates, toegang tot exclusieve weggeefacties en meer rechtstreeks in uw inbox.