Ben Affleck ongelukkig bij de Grammy's? Jennifer Lopez zegt dat ze 'de beste tijd' met hem had

07 Feb 2023

Ben Affleck ongelukkig bij de Grammy's? Jennifer Lopez zegt dat ze 'de beste tijd' met hem had

Jennifer Lopez en Ben Affleck bij de 65e Grammy Awards in de Crypto.com Arena op 5 februari 2023 in Los Angeles, Californië. (Foto: Getty Images voor The Recording Academy)

Laat je niet voor de gek houden door het gezicht van Ben Affleck bij de Grammy's. Volgens Jennifer Lopez hadden ze de "beste tijd" om de grootste muziekavond te vieren.

Affleck ging viraal vanwege zijn gezichtsreacties tijdens de uitzending, aangezien hij er het grootste deel van de nacht "ellendig" uitzag. Op een gegeven moment hebben camera's Bennifer misschien in een tiff gevangen. Noch Lopez noch Affleck hebben gereageerd op speculaties van vreemden op internet, maar de Shotgun Wedding-ster heeft misschien subtiel meegeholpen.

Lopez plaatste een Instagram-reel met verschillende BTS-shots van zondagavond, waaronder enkele momenten met Affleck. "Altijd de beste tijd met mijn liefde, mijn man," schreef ze bij de post.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Affleck was trending tijdens de show met mensen die commentaar gaven op de meerdere keren dat hij nogal blasé leek over het met sterren bezaaide evenement. Het was onmogelijk om niet te ontsnappen aan de krantenkoppen over hem op maandagochtend.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Ter verdediging van de acteur: deze prijsuitreikingen kunnen soms erg lang en saai zijn.

Dit is niet de eerste keer dat het gezicht van Affleck viraal gaat. In 2016 werd "Sad Affleck" een meme nadat hij nogal stil was tijdens een junket-interview voor Batman v Superman: Dawn of Justice. Er is ook de "Ben Affleck Smoking Meme" die regelmatig opduikt op sociale media, die voortkwam uit een opname van een paparazzi. De Oscar-winnende acteur vertelde over de publieke perceptie van hem en hoe de memes zijn kinderen zouden kunnen beïnvloeden.

"Ik denk dat toen ik jong was, mensen me zagen als iemand die te veel had of te gemakkelijk succesvol was of eruitzag als een soort arrogante, onoprechte, ondeugende jongen. Dat leek helemaal niet op hoe ik me voelde. Ik voelde me als dit soort onzekere, angstige, overdreven verbale jongen uit Boston die had geprobeerd in te breken in dit bedrijf en bezig was met zijn eigen spullen. Maar er is iets interessants aan hoe we loskomen versus wie we zijn, "vertelde Affleck aan de Los Angeles Tijden vorig jaar.

"Ik kwam op een punt waar [de publieke perceptie] zo anders was dan wie ik ben, dat ik gewoon stopte met lezen en er niet meer om gaf," voegde Affleck eraan toe. "Maar toen mijn kinderen ouder werden en zelf het internet begonnen te zien, dat is het moeilijke deel. Zelfs de 'Sad Affleck'-meme - dat vond ik grappig. Ik bedoel, er is niemand die zich niet zo voelde op een junket Maar dan zien mijn kinderen het en ik denk: 'Oh, gaan ze denken dat hun vader fundamenteel verdrietig is of dat ze zich zorgen om mij moeten maken?' Dat is echt heel moeilijk."

Nog geen idee of Affleck de memes van de Grammy amusant vindt.