Erin Andrews deelt haar troostmaaltijd na de wedstrijd: 'Ik inhaleer zo'n beetje een hamburger en friet'

07 Feb 2023

Erin Andrews deelt haar troostmaaltijd na de wedstrijd: 'Ik inhaleer zo'n beetje een hamburger en friet'

Erin Andrews zegt dat hoewel ze geen geweldige kok is, ze perfect is in het maken van een heerlijk ontbijt. (Foto: Getty; ontworpen door Zana Kaba)

Omdat voedsel ons allemaal verbindt, serveert Yahoo Life een bord vol tafelgesprekken met mensen die gepassioneerd zijn over wat er op hun menu staat in Deglazed, een serie over eten.

p>

Vanaf de zijlijn verslag uitbrengen tijdens een wedstrijd van de National Football League (NFL) is hard werken, maar Erin Andrews laat het werk er al bijna 20 jaar moeiteloos uitzien. Toch zegt de 44-jarige sportverslaggever, die als hoofdreporter werkt voor Fox Sports, soms dat haar harde werk haar meer dan een beetje hongerig maakt.

"Als we op zondag een wedstrijd spelen, krijg ik niet echt te eten", vertelt Andrews aan Yahoo Life. "De jongens boven roepen het spel, ze krijgen sushi en koffie. Ik hou meestal van Uncrustables en een mueslireep, dus tegen de tijd dat ik op het vliegveld aankom, ben ik klaar voor een cocktail en inhaleer ik zo ongeveer een hamburger en friet elke zondag.

"Ik denk dat dat mijn troostmaaltijd is, want ik weet dat ik op het punt sta op een vlucht terug naar huis te zitten", voegt ze eraan toe. "Het was al een lange dag op de been en dus plet ik gewoon een hamburger. Bovendien kunnen de meeste restaurants op een luchthaven dat toch niet verpesten."

Haar favoriete luchthavencocktail? "Een tequilawater - geen sodawater - in een hoog glas met een citroen en een limoen", zegt Andrews, eraan toevoegend dat ze na een wedstrijd bij elke gelegenheid water drinkt, zelfs tijdens haar barbestelling.

"Ik probeer water in me te krijgen, want op het veld vergeet je echt water te drinken omdat je rondrent", zegt ze. "Ik probeer op weg naar het vliegveld wat water naar binnen te slurpen, want ik heb tijden gehad dat je direct op het vliegveld een tequilawater met citroen en limoen drinkt en dan denk je oh mijn god, ik ben gehamerd , wat is er gebeurd? Het is alsof ik de hele dag geen water heb gehad, dat is wat er aan de hand is."

Andere voedselrituelen die bij het werk van Andrews horen, zijn wekelijkse 'familiediners' met de Fox Sports-crew. "We gaan zeker de stad en de goede plekken daar bekijken", zegt ze over de traditie, die plaatsvindt op de avond voor een wedstrijd.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Ze is ook dol op een ontbijt voor de wedstrijd, omdat ze afhankelijk is van de maaltijd om haar de hele dag van brandstof te voorzien. "Ik heb 's ochtends een uitgebreid ontbijt - mijn hoofdbestanddeel staat op elk hotelmenu - het volledig Amerikaanse ontbijt met een kopje koffie", deelt Andrews. "Een goede roomservice scramble met spek, geen aardappelen. Maar dat is zo'n beetje voor mij op het veld: ik heb niet eens tijd om te plassen tijdens een wedstrijd - ik ben er en dat is alles."

Verhaal gaat verder

Als ze thuis is, is alles wat meer ontspannen. Maar Andrews geeft toe dat ze niet bedreven is in de keuken.

'Ik ben helemaal geen kok', zegt Andrews, die in 2017 trouwde met voormalig National Hockey League (NHL)-speler Jarret Stoll. beter worden in."

De sterkste punten van haar thuiskokspel zijn het ontbijt en de recepten die ze van haar favoriete beroemde chef-koks heeft verzameld. "Ik ben hier serieus Basic Betty," geeft ze toe, "maar ik kan ontbijten tot in de puntjes. Ik ben goed met de timing, met de eieren en het spek en de wentelteefjes. Ik kan het goed doen."

p>

"Het echte leven is een beetje moeilijk voor mij, maar de verlovingskip van Ina Garten en zo? Ik kan dat verpletteren - dat is supergemakkelijk", voegt de gastheer van de Calm Down with Erin and Charissa-podcast toe. "Ik hou van haar basisdingen, en ik heb een roerbakgerecht van Martha Stewart gemaakt waar ik zo trots op was tijdens de pandemie."

Toch was het roerbakken niet zonder een deel van de keukenramp. "Mijn man is erg obsessief-compulsief in termen van netheid - hij is net Monica Geller van Friends - en ik probeerde de maïzena te openen", herinnert ze zich. "Dit was toen je 's morgens, 's middags en 's avonds bij je geliefde was tijdens de pandemie. Het explodeerde over onze houten vloeren en hij keek me alleen maar aan en ik dacht dat we gingen scheiden. Dit is hoe de scheiding gaat gebeuren."

Andrews sprak met Yahoo Life als onderdeel van haar werk ter promotie van Optimum Nutrition, een product waarvan ze zegt dat het haar lichaam na de training van brandstof voorziet. "Ik denk dat een van de grootste dingen is om erachter te komen wat je na een training in je lichaam moet stoppen", zegt ze. "Hun plantaardig eiwit is ongeveer 24 gram eersteklas plantaardig eiwit, dus voor mij is het geweldig voor het maken van een verantwoorde smoothie waarbij ik het gevoel heb dat ik mijn lichaam aan het aanvullen ben."

Andrews zegt dat ze dagelijks traint, zowel omdat het haar geest leeg maakt als omdat ze "graag eet wat ze wil eten."

"Ik ben dol op eten", zegt ze. "Mijn man houdt van eten - hij is een voormalige professionele atleet. Als we uit eten gaan, bestellen we waarschijnlijk veel meer dan we zouden moeten ... het is gewoon altijd mijn favoriete bezigheid geweest: ik hou van eten, ik hou van roomservice, Ik hou ervan om 's ochtends een uitgebreid ontbijt te krijgen."

"Maar ik heb in de loop der jaren geleerd dat je slim moet zijn met portiecontrole", vervolgt ze. "Er was een tijd dat ik dacht dat ik heel goed zou zijn in wat ik eet - alleen een eiwit en een groente en geen brood. Maar nu probeer ik gewoon slim te zijn met portiecontrole en niet alles eruit te halen tijd. Ik geniet graag van wat ik eet."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.