Deze portemonnee is geld: Amazon's nummer 1 bestseller is te koop voor $ 8

07 Feb 2023

Deze portemonnee is geld: Amazon's nummer 1 bestseller is te koop voor $ 8

Vraag je je af wat je je vent voor Valentijnsdag (of zijn verjaardag of een jubileum) moet geven? Wat dacht je van een geweldige nieuwe billfold? Een van de grootste klachten die mannen hebben, is het dragen van een dikke, omvangrijke portemonnee in hun achterzak. We hebben een fantastische vervanging gevonden voor die zware prop. Met de bestverkochte Travelambo Slim Wallet, te koop voor slechts $ 8, kan hij al zijn portemonnee-ellende vaarwel zeggen. Voor deze prijs kun je er net zo goed een kopen voor iedereen, inclusief jezelf!

Travelambo Travelambo voorvak Minimalistische lederen slanke portemonnee $8$13Bespaar $5 De Travelambo-portemonnee heeft duizenden perfecte vijfsterrenrecensies om dit te ondersteunen. Het heeft een slank, minimalistisch ontwerp van slechts 0,12-inch dik. U kunt contant geld, creditcards en nog veel meer opslaan in deze handige, lichtgewicht winnaar. $ 8 bij Amazon

Elke portemonnee is gemaakt van 100% leer en je kunt je extra veilig voelen in de wetenschap dat hij is uitgerust met RFID-blokkeertechnologie. Kies uit 25 kleuren en stijlen, vanaf slechts $ 8.

Hieronder staan ​​een paar redenen waarom recensenten dit de "beste portemonnee ooit" noemen.

Zo knap en stijlvol

We willen allemaal een goed gevoel over objecten die we dagelijks gebruiken. Shoppers zeggen dat deze looker het uit je portemonnee trekken een positieve ervaring maakt.

"Ik ben helemaal weg van deze portemonnee", deelde een vijfsterrenrecensent. "Ik kocht het aanvankelijk voor de RFID-blokkerende mogelijkheden (om mijn creditcardgegevens te beschermen), maar afgezien daarvan is de algehele esthetiek van de portemonnee mannelijk, strak en minimalistisch. Ik ben dol op de hoeveelheid opslagruimte voor contant geld in de drie verschillende buidels , een ID-kaartsleuf en drie kaartsleuven aan de andere kant (wat echt bijdraagt ​​aan wat ik in mijn portemonnee kan passen). Het leer voelt premium aan en de kleine aandacht voor detail is geweldig. De zakjes die ik eerder noemde zijn bekleed met een glanzende gouden stof (op de eerste twee) en een geborduurde Travelambo-stof op het middelste zakje. Ik ben diep onder de indruk van dit product en ik zal absoluut weer bij dit bedrijf kopen. De unboxing-ervaring was goed en voor de kosten, je kunt het niet verslaan."

De perfecte kleine traktatie voor $ 10. (Foto: Amazon)

Proost op de kwaliteit

Elke portemonnee is gemaakt van zacht, duurzaam leer en klanten blijven terugkomen om te melden hoe tevreden ze zijn met de kwaliteit.

"Ik heb dit nu al meer dan een jaar en het is de beste portemonnee die ik ooit heb gehad", zei een tevreden klant. "Geen slijtage en ik heb dit ding vaak rondgegooid! Het is misschien ook een onopvallend/minimalistisch ontwerp, maar er past veel in. Momenteel heb ik drie kaarten aan de zijkant (die ik regelmatig gebruik), zes in de diepe hoes, twee in de andere en een rijbewijs in het venster, en de portemonnee is nog steeds intact. Beveel dit ten zeerste aan!”

Alles op zijn plaats

Er gaat niets boven de lichtheid van georganiseerd zijn. Deze portemonnee maakt het eenvoudig om in één oogopslag te vinden wat je nodig hebt, en toch behoudt hij een slank profiel.

Een andere tevreden klant deelde: "Geweldige kleine portemonnee. Ik heb een kaart in elke zak en twee ID's in de ID-zak voor een totaal van zeven kaarten. Zelfs met al deze kaarten kon ik gemakkelijk $ 300 ter waarde van van $ 20 biljetten (15 biljetten in totaal) in het middelste geldvak met veel bewegingsruimte. Geen van de kaarten is moeilijker uit de portemonnee te halen dan uit mijn oude bi-folds, maar ik koos het gearceerde materiaal over het leer omdat ik wist dat het minder zou plakken. De ID-kaarten glijden er moeiteloos uit, zelfs als er twee in zitten. Dit past perfect in mijn voor [zak] met mijn telefoon en ik hoef niet langer op een blokvormige bi-fold te zitten dag."

Travelambo Travelambo voorvak Minimalistische lederen slanke portemonnee $9$13Bespaar $4 De Travelambo-portemonnee heeft meer dan 30.000 perfecte vijfsterrenrecensies om dit te ondersteunen. Het heeft een slank, minimalistisch ontwerp van slechts 0,12-inch dik. U kunt contant geld, rijbewijs, creditcards en nog veel meer in deze handige, lichtgewicht winnaar bewaren. $ 9 bij Amazon

Op zoek naar meer geweldige Amazon-stijl- en schoonheidsdeals? Bekijk deze eens:

Schoonheid en welzijn

CeraVe huidvernieuwende nachtcrème $15$22Bespaar $7 Zie bij Amazon Verhoog haargroeiolie met biotine $20$35Bespaar $15 Zie bij Amazon M3 Naturals Himalaya Zout Voet- en Body Scrub $23$50 Bespaar $ 27 met coupon Zie bij Amazon Advanced Clinicals Retinol Body Cream & Collageen Bodylotion Huidverzorgingsset $25$35Bespaar $10 Zie bij Amazon

Stijl

Syrinx hoog getailleerde legging voor dames $9$17Bespaar $8 Zie bij Amazon Columbia Ice Maiden II Snowboots voor dames $90$110Bespaar $20 Zie bij Amazon Miholl kanten top met lange mouwen voor dames $26$38Bespaar $12 Zie bij Amazon Crocs Unisex-volwassen klassieke klompen $33$50Bespaar $17 Zie bij Amazon

De hierboven geciteerde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 6 februari 2023, 15:01 uur