Chris Brown verontschuldigt zich bij Robert Glasper voor sociale uitbarstingen na het verliezen van de Grammy's

07 Feb 2023

Chris Brown verontschuldigt zich bij Robert Glasper voor sociale uitbarstingen na het verliezen van de Grammy's

Het spijt Chris Brown dat hij een slechte verliezer was bij de Grammy Awards.

De zanger, 33, ging maandag naar Instagram om zijn excuses aan te bieden aan de 44-jarige Robert Glasper, naar wie hij uithaalde op Instagram nadat Glasper de prijs voor beste R&B-album zondag bij de Grammy's mee naar huis nam.

Brown deelde een screenshot op zijn Instagram Stories van een verontschuldigende direct message die hij maandag aan Glasper stuurde.

"Gefeliciteerd mijn broer", leest de DM. "Ik wil mijn excuses aanbieden als je aanstoot nam aan mijn reactie op de Grammy's.. je was niet het beoogde doelwit en ik weet dat ik heel grof en gemeen overkwam. Na mijn onderzoek te hebben gedaan, vind ik je echt geweldig..."

p>

Brown leek toen zijn woede te richten op de Recording Academy.

Het spijt Chris Brown dat hij een slechte verliezer is bij de Grammy Awards.

"DE ORGANISATIE DOET ONS NIET ONZE DUE DILIGENCE ZWARTEREN," vervolgde zijn DM. "JIJ EN IK ZOUDEN nooit in dezelfde (categorie) moeten zijn.. twee totaal verschillende vibes en genres. Dus van de ene zwarte man naar de andere.. GEFELICITEERD.. HOOP DAT JE JE FAMILIE VOOR HET LEVEN KAN VOEDEN. Goud zegene mijn G "

Volgens Variety en Billboard schreef Brown op sociale media nadat hij van Glasper had verloren: "Who the (expletive) is Robert Glasper."

Grammys 2023: Taylor Swift's verstilde gesprek met ex Harry Styles, meer sappige momenten die niet op tv te zien zijn

Hij voegde eraan toe: "Ik blijf jullie allemaal voor de gek houden! Respectvol."

Brown werd genomineerd in de categorie voor zijn album "Breezy" (Deluxe) en Glasper voor zijn album "Black Radio III." De andere genomineerden waren Mary J. Blige voor 'Good Morning Gorgeous' (Deluxe), Lucky Daye voor 'Candydrip' en PJ Morton voor 'Watch the Sun'.

Brown is 21 keer genomineerd voor de Grammy's en won één keer voor het beste R&B-album voor zijn album "F.A.M.E." uit 2011. Glasper is 12 keer genomineerd en 5 keer gewonnen.

Grammy-winnaars van 2023: bekijk de volledige lijst, van Beyonce tot Harry Styles

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op USA TODAY: Chris Brown verontschuldigt zich bij Robert Glasper omdat hij een slechte Grammy-verliezer was